ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Poll

Трябва ли форума да е ограничен само за собственици на ТДМ?

Да
19 (55.9%)
Не
14 (41.2%)
Не мога да преценя
0 (0%)
Не ми пука
1 (2.9%)

Total Members Voted: 34

Voting closed: March 27, 2015, 16:05

Author Topic: Трябва ли форума да е достъпен за всички?  (Read 18980 times)

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Не, искаш им мотивационни писма :-):-):-) дай го този младеж от плд да го оженим за белия ми мотор, що си траеш? от една година го продавам, тоокова много си накупиха такива кошници, а моя прахолясва
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Първо на Павката да отговоря...

Миналата година го дъвкахме Денислав.
Габровеца не ми е приятел както са останалите без ТДМ за вас.Не е от моя град, виждам го по-рядко и от вас самите.
Защо тогава да се натискам да идва?
Беше с нас в онази студена сутрин, и от тогава не можем да се отървем от него.
Погледнете му мотора.Той има повече стикери на ТДМ по него от колкото е заводски по нашите.
За това миналата година казах че той е талисман на клуба.
За мен това ще си остане така!
Относно ВИПовете, забрави за предложения за такива.
ВИП е онзи който е бил част от нас с ТДМа си, но сега е част от нас с някаква друга машина( дай Боже да не стават много)
Относно тези с които се познаваме, май по правилно е да се каже тези с коит се познавате...

Сега е ред на Меча ;D
Искам да помоля без сложни думи, иначе ми се налага да се възползвам от речници и ми отнема много време  :o
Казваш форумът на Ауди ама и ти караш такова нали?
Плюс това ние нямаме клуб, защото никой не го иска до колкото помня.
Яамаха ТДМ България никъде не фигурира като клуб.
Ние нямаме членове, всички тук сме потребители и всеки който има , иска да си купи или са му изтекли водите може да се регистрира!
Тук ще повторя отново че никога не сме били затворени само за себе си!
За бай Иван след малко.
Не всеки който кара ТДМ трябва да е част от нас, само онзи който го иска!
Споменах ли за момче което ми се обади че има нужда от части и не е нито регистрирано нито някой го познава?
Намерило ми номера някъде и толкова.
Дали съм го оставил на пътя?
Това не е единичен случай!
На Костенец решихме, това е истината.Там бяхме достатъчно хора за да има сила това решение.Е, сега аз ще се възползвам.Интересно че миналата година за Трявна пак е разигравахме тази игра.Тогава уредихте бай Иван тайно да се запише, сега няма нужда да го криете.
Относно записването отново ще повторя че вече всеки който иска да се регистрира във форума, лично ще одобря без да го питам какво кара.Признавам си пак че съм краен, и щом на толкова много от вас това не се харесва съм готов да опитам.
Макар да е доста горещо тук, смятам че това не влияе на взаимоотношенията ни!

И последно, за приятелите ви.Да, те са ваши приятели, защото ние се познаваме с тях чрез вас.Както моите приятели са си мой, но се знаете защото са били на някоя среща.
За един от тях по обясними причини няма да говоря.
С други се опитах да говоря във вайбър но не се получи.
Остана като най-светъл пример бай Иван, заради когото всъщност започна този дебат тук.
Страхотен човек, макар да съм го виждал едва няколко пъти.Купонджия, разказвач на истории, човек от когото се почерпих и аз с информация за предстоящото ми пътуване.Той е един страхотен ВАШ приятел.Към него и останалите аз крия само най-добри чувства !Не ме разбирайте погрешно моля.
Ще се радвам на срещата в края на лятото да стисна ръката на всекиго от тях да се усмихна истински и да кажа че се радвам да го видя!
Някой познава ли Иван Желев от Стара Загора?
И аз не го познавам.Едно от писмата по-горе е негово.
Чух го веднъж по телефона и ще се радвам много повече да видя него на срещата Май.
Може да се окаже че не е забавен, че не може да кара, че няма какво да науча от него.Истината е обаче че лицето ми ще е усмихнато когато го видя за пръв път, и че ще се радвам да кара пред мен или зад мен на следващият ден.
Знаете защо това ще е така, защото той кара ТДМ.
Това е основната цел на това място и на всичко което се случва през последните години.
Искам да се срещам и да комуникирам точно с такива хора!
Приятелите са си приятели, уважавайте ги и се подкрепяйте, те са за това!
Май, достатъчно написах за днес.

TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

Offline shadowx

• Newbie
  • *
Веско, аз не пиша много но прочетох доста.
Мисля че тази тема се изчерпа даже много е разтягахте.
 Моля те заключи темата, след 2 месеца ще се видим
носете си бухалките ;D :)
лека вечер от мене на  всички познати и непознати.

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Ти  не се обаждай да не подпукам и тебе...
Трябва ли да има такива топли теми та да се вясваш и ти?
Искам по-често да се сещаш за нас...
TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Тая верно стана доста хот хахаха
Да земем да спрем, че ще ни се смеят децата :-P

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Отново се отклонихте от основната идея на темата.
Доводи защо НЕ или защо ДА - много!!!
Въпреки, че от 71 регистрирани са гласували по малко от половината и то с от говор "ДА"(да е заключен форума), единственият човек одобряващ регистрациите(Веско) реши да уважи желанието на малцинството.
Всички пишат, че съобразяват с взетото решение, но все пак, бла-бла-бла.......................
Мисля темата за изчерпана, целта за постигната, а дали е била правилна, това времето ще покаже!!!!

Offline Илия Стоев

• Newbie
  • *
Здравейте и от мен! Гласувах с `не` смятам обаче ,че трябва да има определени филтри за да не размътите идеята ТДМ

Offline BADANCHO

• Full Member
До колегата ARCKI

"Не, искаш им мотивационни писма :-):-):-) дай го този младеж от плд да го оженим за белия ми мотор, що си траеш? от една година го продавам, тоокова много си накупиха такива кошници, а моя прахолясва"

Телефона ми е в указатела  ,а и вече съм женен колега ама е руса не бяла , знам е твоята обява на белия мотор важен е ойлера както и на жълтия мотор пак от София ,въпрос на вкус и избор на дестинация при огледи за покупка .Тук какво общо има Веско трябва да презентира моторите във форума ли? Късмет с продажбата .

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Много ясно, че трябва да ги презентира, все пак ги познава ;-)

Offline BADANCHO

• Full Member
Добре  8)

Offline Едо

• Full Member
Добре де,искаше мнението на още един от Филибето.Ще си позволя да пиша от името на 99,9% от тези които се събираме всяка седмица.Твърдо заставаме зад Веско.В Бг всичко е криворазбрано,а демокрацията е едно от тях.Демокрацията е да правиш каквото искаш ако не пречиш на останалите или не си в противовес с мнението на болшинството и приетите правила.Другото е анархия.

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Остават 3 дни до края на анкетата, ако резултата остане такъв ще се окаже, че от 75 потребители са гласували по-малко от половината 33, което пък от своя страна, според мен ще значи, че 42ма автоматично избират отговор Д) Не ми пука...

Offline Mitko

• Jr. Member
  • **
"Не ми пука" е моя избор. Лично на мен ми е достатъчно, че  съм регистриран във форума, защото имам ТДМ. Това за мен означава, че мога да черпя информация за любимия ми мотор, както да и давам такава за него, разбира се. Останалите дискусии по въпроса са си чиста проба наддумване, оригиналничене и налагане на мнение. Ако има някой, който да определи какъв да е достъпа до форума е само и единствено неговия/те създател/ли. Това е като да построиш къща, да поканиш гости в нея, да ги питаш за мнение и те да ти се качат на главата, та даже и хоро да играят. :) :) :)

Offline BADANCHO

• Full Member
"Не ми пука" е моя избор. Лично на мен ми е достатъчно, че  съм регистриран във форума, защото имам ТДМ. Това за мен означава, че мога да черпя информация за любимия ми мотор, както да и давам такава за него, разбира се. Останалите дискусии по въпроса са си чиста проба наддумване, оригиналничене и налагане на мнение. Ако има някой, който да определи какъв да е достъпа до форума е само и единствено неговия/те създател/ли. Това е като да построиш къща, да поканиш гости в нея, да ги питаш за мнение и те да ти се качат на главата, та даже и хоро да играят. :) :) :)

Подкрепям мнението на колегата , много добре казано  ;)

Offline Николай 'Goose' Иванов

• Administrator
  • Hero Member
  • LZ1GSE
    • Il grande idiota
Донякъде си прав. Обаче само до някъде. Ако потребителите не са съгласни с политиката на домакина просто ще изчезнат. И тогава нито ще има откъде да черпиш информация, нито ще има на кого да я даваш :-) Така че .. нещата никога не са еднозначни :-)
In God we trust, all others must submit an X.509 Certificate

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal