Първо на Павката да отговоря...
Миналата година го дъвкахме Денислав.
Габровеца не ми е приятел както са останалите без ТДМ за вас.Не е от моя град, виждам го по-рядко и от вас самите.
Защо тогава да се натискам да идва?
Беше с нас в онази студена сутрин, и от тогава не можем да се отървем от него.
Погледнете му мотора.Той има повече стикери на ТДМ по него от колкото е заводски по нашите.
За това миналата година казах че той е талисман на клуба.
За мен това ще си остане така!
Относно ВИПовете, забрави за предложения за такива.
ВИП е онзи който е бил част от нас с ТДМа си, но сега е част от нас с някаква друга машина( дай Боже да не стават много)
Относно тези с които се познаваме, май по правилно е да се каже тези с коит се познавате...
Сега е ред на Меча
Искам да помоля без сложни думи, иначе ми се налага да се възползвам от речници и ми отнема много време
Казваш форумът на Ауди ама и ти караш такова нали?
Плюс това ние нямаме клуб, защото никой не го иска до колкото помня.
Яамаха ТДМ България никъде не фигурира като клуб.
Ние нямаме членове, всички тук сме потребители и всеки който има , иска да си купи или са му изтекли водите може да се регистрира!
Тук ще повторя отново че никога не сме били затворени само за себе си!
За бай Иван след малко.
Не всеки който кара ТДМ трябва да е част от нас, само онзи който го иска!
Споменах ли за момче което ми се обади че има нужда от части и не е нито регистрирано нито някой го познава?
Намерило ми номера някъде и толкова.
Дали съм го оставил на пътя?
Това не е единичен случай!
На Костенец решихме, това е истината.Там бяхме достатъчно хора за да има сила това решение.Е, сега аз ще се възползвам.Интересно че миналата година за Трявна пак е разигравахме тази игра.Тогава уредихте бай Иван тайно да се запише, сега няма нужда да го криете.
Относно записването отново ще повторя че вече всеки който иска да се регистрира във форума, лично ще одобря без да го питам какво кара.Признавам си пак че съм краен, и щом на толкова много от вас това не се харесва съм готов да опитам.
Макар да е доста горещо тук, смятам че това не влияе на взаимоотношенията ни!
И последно, за приятелите ви.Да, те са ваши приятели, защото ние се познаваме с тях чрез вас.Както моите приятели са си мой, но се знаете защото са били на някоя среща.
За един от тях по обясними причини няма да говоря.
С други се опитах да говоря във вайбър но не се получи.
Остана като най-светъл пример бай Иван, заради когото всъщност започна този дебат тук.
Страхотен човек, макар да съм го виждал едва няколко пъти.Купонджия, разказвач на истории, човек от когото се почерпих и аз с информация за предстоящото ми пътуване.Той е един страхотен ВАШ приятел.Към него и останалите аз крия само най-добри чувства !Не ме разбирайте погрешно моля.
Ще се радвам на срещата в края на лятото да стисна ръката на всекиго от тях да се усмихна истински и да кажа че се радвам да го видя!
Някой познава ли Иван Желев от Стара Загора?
И аз не го познавам.Едно от писмата по-горе е негово.
Чух го веднъж по телефона и ще се радвам много повече да видя него на срещата Май.
Може да се окаже че не е забавен, че не може да кара, че няма какво да науча от него.Истината е обаче че лицето ми ще е усмихнато когато го видя за пръв път, и че ще се радвам да кара пред мен или зад мен на следващият ден.
Знаете защо това ще е така, защото той кара ТДМ.
Това е основната цел на това място и на всичко което се случва през последните години.
Искам да се срещам и да комуникирам точно с такива хора!
Приятелите са си приятели, уважавайте ги и се подкрепяйте, те са за това!
Май, достатъчно написах за днес.