ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Total Members Voted: 34
Voting closed: March 27, 2015, 16:05
Quote from: Mitko on March 26, 2015, 15:34"Не ми пука" е моя избор. Лично на мен ми е достатъчно, че съм регистриран във форума, защото имам ТДМ. Това за мен означава, че мога да черпя информация за любимия ми мотор, както да и давам такава за него, разбира се. Останалите дискусии по въпроса са си чиста проба наддумване, оригиналничене и налагане на мнение. Ако има някой, който да определи какъв да е достъпа до форума е само и единствено неговия/те създател/ли. Това е като да построиш къща, да поканиш гости в нея, да ги питаш за мнение и те да ти се качат на главата, та даже и хоро да играят. Донякъде си прав. Обаче само до някъде. Ако потребителите не са съгласни с политиката на домакина просто ще изчезнат. И тогава нито ще има откъде да черпиш информация, нито ще има на кого да я даваш :-) Така че .. нещата никога не са еднозначни :-)
"Не ми пука" е моя избор. Лично на мен ми е достатъчно, че съм регистриран във форума, защото имам ТДМ. Това за мен означава, че мога да черпя информация за любимия ми мотор, както да и давам такава за него, разбира се. Останалите дискусии по въпроса са си чиста проба наддумване, оригиналничене и налагане на мнение. Ако има някой, който да определи какъв да е достъпа до форума е само и единствено неговия/те създател/ли. Това е като да построиш къща, да поканиш гости в нея, да ги питаш за мнение и те да ти се качат на главата, та даже и хоро да играят.
Факт е че за да има мир и за да са доволни всички, в момента никой не е спрян да се регистрира.За моя радост напиращи няма.
За мен всеки един от вас е ценен!Макар да знам стойноста на думата приятел, и да не я ползвам често, всеки един от вас ми е ПРИЯТЕЛ и това че ви познавам значи много за мен.
Приятелите са си приятели, тук е ТДМ територия