ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Интересно приключение си си спретнал
Здравейте колеги, прочетох че някои са обували Avon Trailraider на машините си, та дайте някой и друг отзив,че съм за смяна на гуми и съм хвърлил око на този модел!
Първо каране с Avon Trailrider .Усещам се залепен за асфалта и мотора поляга в завой значително по-отзивчиво ( на около 16 С )Лекото потропване в следствие на едрата шарка не е проблем а по-скоро особеност .Сравнено с BT23 и Dunlop Smartroad2 мисля че са по-добрият избор (за мен де ).Интересно ми е как ще се държат на мокро ,където би трябвало да им е силата , и какъв километраж ще отхвърлят .
След 6 000 км с Trailrider - страхотни гуми и за сухо и за мокро и за черно ( въпреки че са само 90/10) . Единствено мократа маркировка не им понася От Побит камък тръгнах за Орцево , но пристигнах след 50-тина км и няколко часа в Гостун . Снимките не могат да онагледят високата трудност на прехода и лекото полягане е най-малкото с което се разминах
18 ооо и задната е сменена( не че не можех да изстискам още 2 000 ама по-добре така ) .В предната има още за 5-10К живот ...Къде сменявате гуми , че в Маргел на Симеоновско 33лв за смяна на гума ми се видяха множко ..или съм изостанал от съвременното ценообразуване ?Преди 2 години смених в Дружба срещу 50 за двете , но получих бонус счупен охлюв на скоростомера ...., та ако имате други идеи ?
Някой пробвал ли е Pirelli MT 60 RS ?https://www.pathpavers.in/products/pirelli-mt-60-rs-tyre-sizes-available-120-70-zr-17-110-80-r18-180-55-r17