ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Добре де а за ПЪЛНИТЕЛИ някой мислил ли е ? Някой слагал ли е ? Защото ако от една пружина се променя толкова , то тогава какъв ли ще е коментара за пълнителя Аз мога да разкажа , но след вас
ТДМ-ма и всеки мотоциклет излиза от завода СИ настроен и с правилното масло в предници и задници.
Така, като следя темата, ме навежда мисълта, че карате в Moto GP или в 24 Льоман или бог-знае къде... Поведението на пистов мотор няма как да го имитирате с турист.Какви пълнители ви преследват и какво очаквате от пружините на предницата?Аполо, що не пробваш да сложиш грес накрая, вместо по-гъсто масло? ТДМ-ма и всеки мотоциклет излиза от завода СИ настроен и с правилното масло в предници и задници.Инженерите в Ямаха със сигурност са предвидили карането с един и с двама човека и всичко което преправяте говори за нередовен мотор, тунинг-издевателствата не бива да се характеризират с "ми ямахата ми потъва с двама човека и ми е тегаво"...
за маркетинга на заводските продажби, там няма еднозначно мнение и едва ли бихте променили нещо към по-добро в заводското електронно окачване на предницата на Супертенере примерно
Частите вече са при мен, а като се постопли монтаж