ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Роудсмарт 2 вече е стара гума, по-добре гледай 3-ката там.
Quote from: Николай 'Goose' Иванов on March 22, 2018, 07:00Роудсмарт 2 вече е стара гума, по-добре гледай 3-ката там. 3-та не ми я препоръчаха от Дънлоп за ТДМ ?.Не писаха защо , нещо споменаха за тестове и т.н 2-та много добра за мен гума , страхотна на мокро , с добри възможности за лек оф-роуд и с доста дълъг живот -28К за предната и в задната има още възможност за още поне 5К .
Роудсмарт 2 вече е стара гума, по-добре гледай 3-ката там. Основното им предимство е на мокър терен, друга гума да държи толкова, колкото двойката на мокро, не съм срещал :-) Иначе прегряването се лекува с леко повишаване на налягането вътре в нея, но това вече опира до експерименти и стил на каране :-)
Bridgestone BT023 - това е гумата.
Зависи от бюджета, който си определил. Ако се чудиш за комплекти около 350-360, аз бих избрал 023-ките, иначе от по-скъпите Т30 ево, което има супер сцепление на сухо и доста добро на мокро(като изключим това, че в градски условия се пързаля на мокра маркировка, което роудовете не правят). От пуснатите вариянти вярвам, че Т31 ще са най-добрите гуми, но са модел от тази година и няма как да дам впечатления. Мишлен са много добри гуми(най-доброто поведение на мокро от гумите, които съм карал, но на сухо отстъпват на бриджстоун), но при смесени модели 3 и 4 бих взел само в обратна комбинация 4 предна и 3 за задна. При задните гуми не съм усещал голяма промяна в поведението, но при предните 4-ката се държи много по-добре от 3-ката(изтъркал съм 2 комплекта роуд 3 и половин роуд 4).Дънлоп - от показаните модели съм карал само с роудсмарт 2 и лично аз не съм доволен от тях. Позиционирани са при спорт туринг гумите, но са повече в туринг сегмента, защото прегряват доста бързо при по-агресивно каране, а на цената на Т31 и по-скъпи от Т30 ево и Роуд смарт 2 направо не си заслужават. Според субективното ми мнение о23-ките имат доста по-добро представяне от роудсмарта.С другите изброени модели не съм карал и не мога да дам съвет за тях.