ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Ааа такива киломери с едни гуми и габровците не могат да изкарат. Така като ви чета или половината ви километри са поинерция или както вика Ники ги печете една година отгоре на гаража преди да ги подкарате.
Благодаря, че си споделил шопинг кард-а си, ама той е празен Пробвай с линк към самите гуми ... :-)
Да кажа и аз Купих мотора с Метцелер за задна гума и според мен бързо си отиде. В Алпите сложих някакъв Мишлен но и той май е пътник.Сега си мисля за Пирели макар че малко съм задръстен и все си мисля че Италианците не стават за нищо.След една проповед в София от Вальо обаче сега искам да опитам
Quote from: Веселин Куршумов (Ротко) on February 08, 2018, 22:38Весо,кво направи бе майна! Къв Мишелин сложи, че да е пътник след...6000км? Колко мина след като франсето ти монтира гумата?То верно, че бяхме натоварени и се раздавахме :-)Радо и моята гума от Алпите си отиде! В момента е на 10000 км. и има за не повече от 1000 км.Ради, това пирели дето си си харесал съм чел за него, че е доста твърда гума, изкарва повечко км. но за сметка на това не държи... Понеже останах много доволен от последния ми метцелер z8 които има страхотно сцепление ( но малко пробег) съм решил да пробвам с metzeler next която според мен е най- караната гума в Алпите и е малко по- ендураджииска.Метцелер са си изкарали завода в Китай. Доколкото разбрах ,че и пирели гумите също ги правят китайците.
Весо,кво направи бе майна! Къв Мишелин сложи, че да е пътник след...6000км? Колко мина след като франсето ти монтира гумата?То верно, че бяхме натоварени и се раздавахме :-)