ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Привет,Имайки предвид как си се заиграл, явно внимаваш с поддръжката на мотоциклета.Предполагам си го направил, но все пак - измерили тези 55мм на различни меса по веригата? Това, което описаш ми прилича на пренатегната верига. Забелязал съм една особеност - като замерил провеса на веригата е ОК, като започнеш да натягаш гейката, която държи гумата, оста се измества и (по спомен) обтяга допълнително веригата. Просто за всеки случай превери дали не е пренатегната. Ако е така, щеше да усетиш и кофти работа на окачването.
Quote from: Judas_Priest on July 07, 2025, 19:42Привет,Имайки предвид как си се заиграл, явно внимаваш с поддръжката на мотоциклета.Предполагам си го направил, но все пак - измерили тези 55мм на различни меса по веригата? Това, което описаш ми прилича на пренатегната верига. Забелязал съм една особеност - като замерил провеса на веригата е ОК, като започнеш да натягаш гейката, която държи гумата, оста се измества и (по спомен) обтяга допълнително веригата. Просто за всеки случай превери дали не е пренатегната. Ако е така, щеше да усетиш и кофти работа на окачването.Точно това е станало, разхлабих веригата и шума изчезна.И сега гледам да намеря време да я натегнем по книга, както казваш 50-60мм.Имаше го и филма с окачването да!Благодаря много!
ще се цепи двигател
Quote from: JoroKukov on July 16, 2025, 23:28 ще се цепи двигателА това, защо?