ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Кънчо Кънев 1 бр. регулатор - полуавтоматични фарове /Шах с пешката /Принципно беше и е със автоматични, но комутирания ток влиза в едно от допълнителните релета което в нормално затвореният контакт има "вързан" един "енджъл айс" а в другият е късата светлина.П.С.Не виждам какво значение има дали фаровете се "палят" през реле или с ключ ... освен ако напрежението се качва бавно при което "автоматичния фар" ще стартира със известно закъснение ...
6.Кънчо Кънев Стара загора -1бр регулатор (Ако съм объркал града, Кънчо Кънев да ме поправи) Активен
Има значение и как се палят автоматично, в единия случай се палят с подаването на контакт а в другия след като регулатора започне да зарежда (wink) тоест след като заработи двигателя в варианта с палене на фаровете след като заработи двигателя се добавя допълнителен елемент към регулатора(релето) При нашите мотори това не е необходимо тъй като автоматичните фарове се палят с подаването на контакт. Въпреки че не съм специалист надявам се поне до някъде да съм внесъл яснота;Dп.п до колкото разбрах Кавазакито е с палене на фаровете след като двигателя заработи. Не ми се иска пък и нямам капацитет да навлизам в по детайлна дискусия
Разбира се че съм от най-хубавият град
Аз ще се сборя с Майните, с братята от Сливен и Варна и с Кънчо от Стара Загора. Ще се чуя и с Винки да видим него в коя група го слагаме Кой се записал записал. Ако има още желаещи да направят една добра промяна по мотоциклета си - участвайте пак в следващия тираж