ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Скъпи приятели, собственика на бившия ми мотор Тодор Тодоров - Хирурга ми сподели великолепната идея за обиколка на България по държавните и граници. Идеята е за тръгване от София - посока югоизток ,преход през цялата южна България до Малко Търново. След това цялото Черноморие до Дуранкулак. Оттам - Свищов, Лом, Брегово, Белоградчик, Песочница и - обратно в София. Ще спим където намерим - в някои участъци на палатка, а в Родопите задължително на хотелче. Правилата са, че няма правила. Основната цел е да очертаем границите на Родината ни, да минем по отдавна неизползвани пътища, да се покефим, да побръмчим, както и да посетим непосетени до сега места. Идеята е да се минават 200 до 350 км. дневно. Целия маршрут е около 2300 км. По първоначални пресмятания ще са необходими около 10 дни за цялото мероприятие. Очаквайте съвсем скоро нашия маршрут. Всеки може по всяко време да си бие шута и да се прибере по магистралата. ще се радваме да се присъедините към нашето ТДМ Мото Родно Приключение.
Поприбрали сте малко границите, но идеята ми харесва. Ще следя темата
Quote from: Vlaad on May 11, 2020, 13:42Поприбрали сте малко границите, но идеята ми харесва. Ще следя темата И Тошето и аз сме на едно мнение - нЕма правила.Ако ти се иска да караш баш по границата - карай. Ще се видим на следващата спирка:))