ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Не знам защо така Yamaha имат едни и същи номера на артикулите за колове, а би трябвало да имат малка разлика в размерите си (дължина).Линк 1: може би коловете са оригинални и няма да правиш сегменти (можеш да попиташ). Ясно е че ботуши неоригинални няма, но колци има.Линк 2: много много вероятно да се наложи струговане на нови сегменти за демпф. пръти; Линк 3: това са колове за 3VD.Линк 4: тук поне си казват размерите - вземи утре си измери точно дебелината на стената за да знаеш.Тези може да се купят от shop.ml-racing.eu но е по-скъпо от този в UK обявата. По моя преценка с около 60 лв/кол. Но първо проверка на вътрешния размер.Поне ако бях аз щях да искам да знам дали имам необходимост от нови сегментчета или не. Иначе виж това:https://www.ebay.de/itm/Gabel-Fork-komplett-TDM850-4TX/142590401985?hash=item21330cddc1:g:tPQAAOSw0wRaEvkCсъс все кормилната корона + тройника + оста на предното колело.При теб със сигурност второто и третото вече са под съмнение.Факт - дори при сравнително лек инцидент и тези неща се покривяват (личен опит).Габко доставят и от Германия...