ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
.......... aз да си попитам ?- Не съм собственик на ТДМ - Но пък съм ви фен , евентуално , ако успея да си освободя тия дати за рождения ден на клуба на пътешествениците , дали ще има свободни стаи за наемане на момента ?
Quote from: kokoVmaxa on March 18, 2018, 17:07.......... aз да си попитам ?- Не съм собственик на ТДМ - Но пък съм ви фен , евентуално , ако успея да си освободя тия дати за рождения ден на клуба на пътешествениците , дали ще има свободни стаи за наемане на момента ?Ти палатка нямаш ли си??Винаги може да налепим стикери ТДМ по твоя мотор и винаги може да го бартеросаш на място А какво стана с твоя проект?
Quote from: Arcki on March 20, 2018, 22:02Quote from: kokoVmaxa on March 18, 2018, 17:07.......... aз да си попитам ?- Не съм собственик на ТДМ - Но пък съм ви фен , евентуално , ако успея да си освободя тия дати за рождения ден на клуба на пътешествениците , дали ще има свободни стаи за наемане на момента ?Ти палатка нямаш ли си??Винаги може да налепим стикери ТДМ по твоя мотор и винаги може да го бартеросаш на място А какво стана с твоя проект? TRX-а е за гъзария и разходки в града ............ преди 22-23 години по съборите ми викаха "Бял чаршаф" ............. сещай се , някак по предпочитам на легло да спя
Quote from: kokoVmaxa on March 25, 2018, 10:14Quote from: Arcki on March 20, 2018, 22:02Quote from: kokoVmaxa on March 18, 2018, 17:07.......... aз да си попитам ?- Не съм собственик на ТДМ - Но пък съм ви фен , евентуално , ако успея да си освободя тия дати за рождения ден на клуба на пътешествениците , дали ще има свободни стаи за наемане на момента ?Ти палатка нямаш ли си??Винаги може да налепим стикери ТДМ по твоя мотор и винаги може да го бартеросаш на място А какво стана с твоя проект? TRX-а е за гъзария и разходки в града ............ преди 22-23 години по съборите ми викаха "Бял чаршаф" ............. сещай се , някак по предпочитам на легло да спя След 1 април ще ти кажа дали има стая. Така като гледам май ще има, много хора не са се записали или не могат да присъстват по някаква причина. До тук сме към 70 души, имаме на разположение 39 двойни/тройни/четворни стаи.От друга страна имаш TRX, което е същото като TDM-а. Ако имаш желание да присъстваш се записвай сега, за да не те изпуснем в броенето.