ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: Продавам нова Каска Nolan N-90 Бяла, Размер М  (Read 5061 times)

Offline Димитър 'Хари' Бояджиев

• Administrator
  • Newbie
  • Yamaha TDM 850 3VD
Продавам чисто нова модуларна каска Nolan N-90 Louis Edition, Бяла, Размер М

https://www.louis.eu/artikel/nolan-n90-louis-special-edition-flip-up-helmet/216964

За съжаление се оказа по-малка, таблицата с размерите в Луис не отговаря, според тях M=57/58, моята обиколка е 57 и със сигурност ми е малка.
Пробвана е 2 пъти с боне.
Каската е в оригинална опаковка и стикерите не са махнати.
След 2 седмици ще бъде върната за подмяна с по-голяма, ако никой не прояви интерес.

Цената е 280лв без коментар, изпращам по куриер по избор с наложен платеж, за София може да се види на живо и да се плати в брой.

Телефон 088-525-9411
« Last Edit: July 31, 2017, 18:54 by DataMatrix »
No escape from Balkan!

Offline Judas_Priest

• Sr. Member
От всички мерени каски винаги ми пасва размер "М", само при Нолан не е така - там съм на "L". Не знам дали таблицата на Луис е грешна или оразмеряването при Нолан е различно, но и ти си го установил. Покрай нашите срещи има не малко хора с такива. В бъдеще ако имаш време преди поръчката може да пробваш някои от нашите шлемове за ориентир в размера.

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Няколко човека с такава каска в Сф, ако минеш четвъртък ще имаш възможност да пробваш различни размери.
На всяка марка размерите са различни, отделно е и факта, че каските се правят за овални и продълговати лица(глави), но никой никъде не го съобщава от продавачите.
Shoie съм на М, Schuberth също М, а на HJC-то размера ми е L.
Последно от любопитство мерих Scorpion EXO920 и отидох на размер XL  :o

• Administrator
  • Newbie
  • Yamaha TDM 850 3VD
Знам, че Мечо и Сашо Jamaika имат такива, и точно по тяхна препоръка си я поръчах, даже малко се изненадах от таблицата. В момента карам с Caberg 407 v2 размер 59-60 L и ми е една идея широка (не ми хлабчи, но за дълго каране ми е конфортна).
Пуснах каската тук, ако някой му хареса и му върши работа да не я чака от Германия, аз така или иначе ще си поръчам друга.
No escape from Balkan!

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
А бе ти що не си се писал "Хари"?

Offline mMM

• Jr. Member
  • **
Здравейте! Някой ще сподели ли как е каската откъм шум, моля!

Offline apollo11

• Hero Member
Ми, като всяка модуларна - шумна..
Навит съм да я тествам (за жената), че сега караме с моята старата,а тя малко и дрънка( томиже и лимкитеня главара й да хлопат,не съм се заслушал)

• Administrator
  • Newbie
  • Yamaha TDM 850 3VD
Поради факта, че процдурата за подмяна ми изглежда неприятно сложна и че връщането на каската до Луис ще ми струва 40лв, мисля да предложа каската на
нова цена: 240лв
и да си поръчам друга.
No escape from Balkan!

Offline Judas_Priest

• Sr. Member
Колега, ако някой има път към филиал на Луис връщането/замяната става лесно. Веригата е доста клиентски ориентирана. А и от както е и американска собственост (по непотвърдена информация) е и доста по гъвкава.

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Колега, ако някой има път към филиал на Луис връщането/замяната става лесно. Веригата е доста клиентски ориентирана. А и от както е и американска собственост (по непотвърдена информация) е и доста по гъвкава.

Павката е човека в случая с таз добра идея ;D

• Administrator
  • Newbie
  • Yamaha TDM 850 3VD

Павката е човека в случая с таз добра идея ;D
Той ще пътува с мотор (до колкото знам), тоя кашон няма как да го мъкне с него.  :(
No escape from Balkan!

• Administrator
  • Newbie
  • Yamaha TDM 850 3VD
Прилагам снимки. Луис онлайн са изчерпали размер L и изглежда няма да я сменям.
Последната снимка е за сравнение и нагледно защо ми е малка каската.
« Last Edit: September 12, 2017, 09:59 by DataMatrix »
No escape from Balkan!

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member

Той ще пътува с мотор (до колкото знам), тоя кашон няма как да го мъкне с него.  :(
[/quote]

Не вникваш в нещата които ти написа Радо и това което ти казвам аз.
Миналата година върнахме две каски в Луис и се закупиха две нови от магазина.
Ха познай дали каските дали бяха в кашони или на Жоро и Диди на главите?
Павката си търси каска с която да пътува до магазин на Луис по пътя, там я сваля и си тръгва с нова.

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Тези два елемента подлежат на подмяна.
Специално "наушниците" се предлагат я няколко размера. Дори и Нолан да не предлагат, може да се намали и направи на нужният размер.
TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

и аз от 3 дена ги гледам тези каски,но аз съм за XXL .СПОДЕЛЕТЕ КАК Е ОТ КЪМ ШУМ.Преди имах Nolan 84 и спрямo Airoh модуларна с която съм в момента беше много безшумна.

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal