ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Моята госпожа е вече с апарати от R1 Сега се чудя, дали да взема два маркуча и един двоен болт, но не съм сигурен, този, който ми предлагат, дали ще стане на помпата. никога не съм свалял стария и не знам колко е дълг. Някой има ли представа колко е дължината?
Quote from: Vlaad on April 28, 2020, 09:27Моята госпожа е вече с апарати от R1 Сега се чудя, дали да взема два маркуча и един двоен болт, но не съм сигурен, този, който ми предлагат, дали ще стане на помпата. никога не съм свалял стария и не знам колко е дълг. Някой има ли представа колко е дължината? Аз съм с 2 маркуча от помпата до апаратите и си взех двоен болт от проспийд ( около 12лв. алуминиев) и пасна супер ,но с по тънките дихтунги.
Quote from: pavelboev on April 29, 2020, 01:07Quote from: Vlaad on April 28, 2020, 09:27Моята госпожа е вече с апарати от R1 Сега се чудя, дали да взема два маркуча и един двоен болт, но не съм сигурен, този, който ми предлагат, дали ще стане на помпата. никога не съм свалял стария и не знам колко е дълг. Някой има ли представа колко е дължината? Аз съм с 2 маркуча от помпата до апаратите и си взех двоен болт от проспийд ( около 12лв. алуминиев) и пасна супер ,но с по тънките дихтунги.Помниш ли каква е дължината на болта?
Quote from: Vlaad on April 29, 2020, 09:02Quote from: pavelboev on April 29, 2020, 01:07Quote from: Vlaad on April 28, 2020, 09:27Моята госпожа е вече с апарати от R1 Сега се чудя, дали да взема два маркуча и един двоен болт, но не съм сигурен, този, който ми предлагат, дали ще стане на помпата. никога не съм свалял стария и не знам колко е дълг. Някой има ли представа колко е дължината? Аз съм с 2 маркуча от помпата до апаратите и си взех двоен болт от проспийд ( около 12лв. алуминиев) и пасна супер ,но с по тънките дихтунги.Помниш ли каква е дължината на болта?не ,но мога да ти измеря сега колко се подава извън помпата ,ако ще ти помогне!?
Имам една помпа и ще и измеря резбата колко навътре влиза. Мисля ,че това ще те ориентира.
Хм, май е обратното..Органичните работят по-добре студени,Синтерованите - като загреят...Аз затова минах на органични, че са по-меки, по-евтини и няма нужда да ги загрявам за да спират