Здравейте колеги,
от скоро съм горд притежател на 4ТХ, но вече разбирам защо има толкова много фенове!
Много приятно ме изненада и общността която се е обединила около модела в България,
адмирации и за хората които са го организирали и за всички отдадени членове на форума!
Първо да се представя - казвам се Иван, приятно ми е, машината която взех е черен 4TX '01
европейската версия, с монтирана висока слюда на Givi и генерация на Arrow. Купих я от София,
не съм сигурен дали е била на член на клуба, но може би някои са ходили да я гледат в Дружба.
ПП Ако има такива и са намерили забележки сега е момента да ми споделят на лично
Прегледах форума, но на първо четене не видях отговори на въпросите които ме вълнуват
в момента, моля да бъда извинен ако съм ги пропуснал.
1. Огледала - предишния собственик е сменил фабричните с красиви, но неподходящи такива,
които са твърде къси, и на практика не помагат много. Бихте ли препоръчали афтърмаркет
модели които сте ползвали, или препоръка от къде да взема оригинални (разбрах, че са добри)?
2. Краш тапи - не съм свикнал на високия център на тежестта все още и предпочитам да монтирам
някакви предпазни средства (видях темата за ролбарите, също е вариант, но искам да ги видя наживо
първо, а и цената е фактор). Тапи - възможно ли е, къде се монтират и има ли нещо специфично?
Благодаря предварително на всеки, който отдели от времето си,
и желая весели празници на всички!
ПП Новата играчка, снимка от вчера: