Продава се на "зимна" цена 5750 лева и ето линк към обявата -
http://www.cars.bg/m157908Мотора е внесен от Италия от първи собственик с 3 ключа, оригинална книжка и оригинален комплект с инструменти.
Аз го купих от Motoscooter в началото на Септември 2015 и е напълно обслужен веднага. Сменено масло REPSOL MotoRacing 10W50 и маслен филтър Champion, сменен антифриз Repsol, нови свещи NGK Iridium, нов спортен въздушен филтър K&N
Допълнително монтирани екстри от мен: ролбари, централна стойка, багажник Monokey, регулируеми чупещи се ръчки за спирачката и съединителя.
При предишния собственик мотора е полягвал и има козметични забележки по спойлерите и ауспусите. Има монтиран подгрев на ръчките, но нямах време да установя защо не сработва. Помпата на ABS-a е за промивка. Гумите Metzeler и веригата DID са в задоволително състояние, но другия сезон е хубаво да се предвиди подмяната им.
Мотора го продавам защото съм със чупена опашна кост и се оказа, че по-изправената стойка върху мотора ми причинява доста дискомфорт и болки.
За оглед мотора може да се види в София в района на Румънското посолство след предварителна уговорка.
За контакти - ЛС, e-mail: iefilipov @ gmail.com и GSM O878 787 510 - Иво