ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: ТДМ България - есенна среща - Рибарица 2015  (Read 58968 times)

Offline Румен Тодоров

• Full Member
Още нещо да кажа на колегите ТДМисти !
този форум е за всички членове ,а не само за   Веско -Ради и Павката !
Всеки е длъжен открито да сподели -похвали -оплаквания както за- организаторите така и за членовете на клуба !!!
защото винаги има по две три добри изказвания и те са от тези за които се отнася изказването.
навярно тези колеги които имат  отрицателни мнения - не искат да ги напишат !
А ези които не пишат са около 50-60 човека !!!  8)

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Руба ще ти влезна много напряко
Първо ако мислиш че 20лв нощувка в хотел е скъпо, явно не си бил на хотел последните 20 години. Но ако все пак ми намериш такъв хотел за по-малко от 20 имаш един уикенд за двама от мен.
Вечеря и закуска за 25лв също не е скъпо, ако си донесеш и си сготвиш същото това нещо сигурно ще ти излезне 10лв. Имаш пълното право да го направиш следващия път...когато организираш сбирката.
И за да те затапя напълно искам да ми отговориш колко ти беше нощувката в Кърпачево, и колко пари даде за пържоли и мекици, аз мога да ти кажа аз колко съм дал 20лв за нощувка и 15 за храна, без да смятам алкохол и безалкохолно.
Всеки знае предвалително какви са цените и преценява дали може да си го позволи, а и само да вметна, не знам дали беше на онази среща, на която заедно решихме тавана на нощувка да е 25лв...
А и сливи ли имаше в устата да го кажеш в събота на събранието???
Второ не знам защо реши, че аз съм диджея на сбирката, такъв нямаше, и за да не става като в петък застанах цяла вечер на компа. Ако мислиш, че е приятно да седиш цяла нощ на крак и да се чудиш как да угодиш на 50души, следващия път ти обещавам, че поемаш ти командването. Аз ще си пия и ще се забавлявам.

И преди да пишеш тъпотии помисли, щяха ли да идват за поредна година толкова много хора ако, както казваш ти си пазят отрицателното мнение за тях????
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline Румен Тодоров

• Full Member
Павка не се пали като моторетка !Това не е лично мое мнение , а съм го написал след споделяне с колегите . 180 лв за някои хора хич не е малко за 2 дни .   За дижея - от снимките се вижда кой е бил !Аз нещо като не мога да го правя -не се захващам !плащам си. и до колкото си спомням на БОАЗА бяхме два пъти повече !Не се пали а подкани и другите колеги да изкажат своето мнение !

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Всяка година на закриването има малко хора ще го разбереш следващата година.
Ще се паля, защото можеше да го кажете в събота, а не да си траете.
И не ми отговори колко ти струваха предишните сбирки.
Да 180лв не са малко пари, но са за два дни за двама души вечеря и закуска...
Ако си имал проблем с това можеше да го кажеш преди два месеца когато стана ясно къде кога колко, както и всички недоволни. Ще предложа да организирате вие есенната среща следващата година.
И вземи да четеш внимателно какво пиша, не съм се натискал да пускам музиката, явно ти е допаднала първата вечер. А, и се сетих за ди джея ако ти бяхме казали по още 3-5лв сигурно хептен щеше да оревеш орталъка, колко е скъпо... изобщо как си предтавяш за 20 да спиш да ядеш музиа...

П.С. МОЛЯ ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ, КОИТО СА СПОДЕЛИЛИ С РУМЕН ДА СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО ТУК ЛИЧНО

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
....и за всички, които мислят, че тонрежисьор и ди джей е едно и също да питат чичко гугъл и да се поограмотят.

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Моля ви спазвайте добрият тон !
Предполагам не само на мен ми прави неприятно впечатление...
Румба, рожденният ден и лятната среща винаги са били по посещавани, така че място за сравнение няма.
Всеки има право на мнение , но си мисля че трябва да е малко по щадящо...
И запомнете всички едно, ние сме пионери и правим срещите за себе си, всеки трябва да преглъща несгодите заради общото благо, иначе просто няма смисъл да се събираме...
Бъдете толерантни, не ставайте перфекционисти когата няма как да стане.
Относно искането на Павката за Лятната среща аз също мисля че е прав.
Ще говоря с Цанко и Майните да се сменим.
« Last Edit: October 06, 2015, 07:27 by Веселин Куршумов (Ротко) »
TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

Offline Румен Тодоров

• Full Member
Искам да кажа за последно две неща!
Павка , Аз съм написал четери мнениа за срещата , а ти ми говориш само за парите. Мисля че ти трябва да си го разбрал от първата ни среща с тебе в Костенец ,че Аз съм един от тези които са най малко зависими от парите !
и второто : към тебе и към Веско - Щом като толкова много се кефите ,-когато се съберат петдесет ТДМа на едно место -в една линия под конец ,и когато тръгне шахматния ескорт на ТДМи през центъра на града или се движи като ято жерави по правите пътища на България - Тогава трябва да се цени всеки един ТДМ !!!
п.с към Веско :Господин Ротен , с пушка или без пушка - с мотор или без мотор Ротния трябва да е с РОТАТА !!! :P

Offline Евгени

• Jr. Member
  • **
  • LZ1EVS
Здравейте,
много е важно да чуем всички мнения, за да бъдем по-адекватни в организацията на следващите сбирки.
Като съорганизатор искам да благодаря на всички, които посетиха есенната сбирка.
Аз лично много се забавлявах и останах доволен от хотела и от обиколката. Слабото място в сбирката беше ресторантчето, в което обядвахме събота, тъй като не явно не ни повярваха като ги предупредихме, че трябва да се подготвят предварително. За следващия път ще се постараем повече.
Признавам, че 180 лева за уикенд не са малка сума, но ако се разпределят парите в дните, както направи Павката, смятам, че е съвсем нормално. Това което трябва да се направи е да има избор, и който не желае храна или не може да си позволи, просто да не му се налага да си я плаща. Но тогава за организаторите ще е доста трудно да разделят гостите (може би ще е нужно да седят на отделни маси тези с куверти и тези без), което едва ли ще е приятно за всички. Храната беше много добре приготвена и вкусна, а за по-малка сума това е невъзможно да се случи, освен ако се готви от самите организатори, което ще доведе до момент, в който никой няма да иска да е организатор.
На нас уикенда ни струваше обичайно, колкото всеки път когато се събираме с вас.
Относно диджействането - показателно беше, според мен, че повечето хора танцуваха и се забавляваха, за което благодаря на Павката за отделеното време, защото в петък беше ужасно хаотично и всеки си пускаше каквото си иска и хората се разотидоха рано рано. Не знам какво би било решението на този проблем, тъй като ако си наемем диджей едва ли ще се справи толкова добре, но можем да се постараем да съберем музиката, която харесваме, в една флашка и да я връчваме на някой да я пуска...
Тази есенна сбирка бе най-посетената до момента.
Румба, като цяло не съм съгласен с твоето мнение, защото това, което видях на сбирката, според мен те опровергава. В крайна сметка карането на мотор не е евтино хоби имайки предвид, че на всеки от нас ни струва по няколко хиляди лева на сезон и просто за трите пъти в годината според мен не си струва да изтъняваме толкова много, защото тогава ще има много повече недоволни от базата за спане, от храната, от озвучаването и т.н.
Отново Ви каня да споделяте мнения, за да си вадим правилните изводи.

Поздрави,
Евгени.

Offline Евгени

• Jr. Member
  • **
  • LZ1EVS
И някой да напише решенията от събранието.

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Ще изкажа няколко факта по - повод критиката на Румен:
Първо , срещата  беше добра , но беше най ЛОШАТА от предишните три на които съм присъствал!!!Беше прекалено скъпо като-
хотел и като ресторантиорство ! ОРГАНИЗАТОРИТЕ трябва да защитават интересите на членовете на клуб ЯМАХА ТДМ ,а не на хотелиерите !
1. Успях да смъкна цената на хотела за двойна стая от 60лв на 40лв при определен таван за цена от 50лв за двама.
2. Цената на менюто беше с 10% по - ниска от самите цени на ресторанта, но това само за основното меню като в разликата до 25лв независимо дали беше 1,50лв или 2,50лв включиха и закуската, а алкохола които обикновено много вдига сметката ни разрешиха да си внесем. Почти всичките салати и ракия които бяха сервирани към менюто, бяха консумирани, но без да се заплатят всички и никой нищо не каза от ресторанта.
3. Всички които пожелаха да са без меню в последният момент(на масата вечерта) без да ме предупредят за да го отметна някъде, консумираха храна различна без да си плащат менютата до колкото знам. Когато се случи това, помолих най-учтиво управителя да ни разбере и нас и че не можем да угодим на всички и хората влязоха в положение. Останаха им 10 готови вечери от петък вечер(в събота мисля, че бяха по малко). Единствено Жоро и Диди ми бяха казали, че не желаят менюта предварително, но аз бях забравил и в крайна сметка се получи така както искаха те.
4. Конкретизирай, моля те как точно някой от нас е предпочел интереса на хотела и ресторанта пред някоя личност от нашата група приятели?

Павката -като организатор -слаб ! като дижей-НУЛА  много аларма -малко музика !
1. Какво визираш като организатор - слаб?
2. Защо реши, че Павката е DJ, че даже и оценка му поставяш? Просто в петък си беше хаус, а в събота сам взе решение да пуска музика за да няма толкова рязка смяна на жанровете.

За мотопрехода - никакви инструктажи, никакви разяснения! от страна на водещите колоната - естествено че  ще има нарушения !Но въпреки това много добре и без -инциденти !!!
1. На почти всички индивидуално им беше разяснен маршрута, часа на тръгване и къде какво ще правим. Ако съм пропуснал лично да ти обясня, съжалявам. Но сутринта беше на време в колоната.
2. Надявам се, че под инструктаж не визираш да се раздаде номерче на всеки къде да се движи в колоната.
3. Единствената грешка която допуснах беше относно зареждането с гориво. Трябваше да обясня на всеослушание, че има бензиностанции по пътя.

Ако не скоро членовете на клуба ще останат наполовина а даже и по малко !!!
Това пък от къде го измисли?  ;D ;D ;D 

за Ротния , не триябва да го упреквате - тоѝ винаги си върши работата добре и докрай !!!

Това според мен е платено съобщение!  8) 8) 8)

п.с/ искам Ради и Павката да не ми се сърдят ,а да погледат нещата от по външния кръг на групата .

Не се сърдя, в този си пост изразявам само и единствено факти с молба също другите с които сте обсъдили тези неща да си изразят мнението, но с повече конкретика за да не влизаме в колизия за глупости.

И една молба към теб Румба, сподели ми моля те какво визираш с това и защо реши така?
Още нещо да кажа на колегите ТДМисти !
този форум е за всички членове ,а не само за   Веско -Ради и Павката !

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Павка, не съм плащал на никой  8)
Харесвам коментарите на Евгени и на Ради.
Искам Румбата и Павката да са по меки в спора, моля.
TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

Offline Евгени

• Jr. Member
  • **
  • LZ1EVS
Румбата най-вероятно иска да каже на всички да пишат у тоя форум, а не само да четат и да си шушукат, за което го подкрепям напълно.

Offline Румен Тодоров

• Full Member
Евгени , браво- супер си го написал !!!

Offline Стоян

• Newbie
  • *
Здравейте:
Съгласен съм с Румен. Малко активни хора то и Аз несъм от активните.
Наистина музиката беше хаос, на 98% се надвиквахме.
За бъдещи срещи е хубаво да се помисли да има някаква умереност.
За хотела и храната сме доволни.
За разхотката и организацията немога нищо да кажа тъй като Аз бях за критика.
На последно място и най-важно, успях да дойда да се видим от което съм щаслив.

Offline georgidobrich

• Hero Member
  • TDM 900 2006
Аз не присъствах на сбирката, но ми се струва че е време за някаква анкета "Доволни ли сте като цяло от сбирката?" с два отговора "ДА" "НЕ"
Накрая се дърпа чертата и се вземат под предвид най-многобройните забележки и каквото излезе това да е занапред.
Като организатор на новогодишен банкет за 12-15 човека мога да кажа че лекичко не ми се занимава повече  :-) и че угодия на всичките 12 - 15 човека нямаше, то какво остава за цяла тумба "разпасани моторджии плашещи премиери" :D :D

ТДМ Клуб смятам е доста отворено понятие, което го няма на много места - така че...умната

п.с. русата черната и т.н.т
TDM 900 2006

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal