ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Стандартните предполагам
Quote from: Тодор Карев on March 05, 2020, 10:11Стандартните предполагам Правилно предполагаш, но ще са само черни този път
Quote from: Ради Райков on March 05, 2020, 11:12Quote from: Тодор Карев on March 05, 2020, 10:11Стандартните предполагам Правилно предполагаш, но ще са само черни този път Как така само черни базикаш се нали
Сашооо, не четеш фнимателно
Quote from: Ради Райков on March 21, 2020, 20:11Сашооо, не четеш фнимателно Съжалявам, ама нещо не разбирам.. А може и вярно да не съм прочел нещо...
Ако някой иска да се отказва от някоя бройка тениска(цветна) и да я замени с черна, то сега е момента да се коригира в списъка.Най-вероятно в началото на следващата седмица ще са готови ще започна разпращането.Пример:Тодор Карев - две тениски СИНИ, 1 бр. размер ХЛ и 1 бр. Размер М - НЯМА ДА ПОЛУЧИ;Цветомир Цонев - 2бр тениски ХЛ размер (черна и бяла) - ЩЕ ПОЛУЧИ ЕДНА ЧЕРНА.Надявам се никой да не ми се разсърди!
Quote from: Сашо К on March 25, 2020, 10:13Quote from: Ради Райков on March 21, 2020, 20:11Сашооо, не четеш фнимателно Съжалявам, ама нещо не разбирам.. А може и вярно да не съм прочел нещо...Само черни са тениските и в бяло няма да има Quote from: Ради Райков on March 12, 2020, 14:19Ако някой иска да се отказва от някоя бройка тениска(цветна) и да я замени с черна, то сега е момента да се коригира в списъка.Най-вероятно в началото на следващата седмица ще са готови ще започна разпращането.Пример:Тодор Карев - две тениски СИНИ, 1 бр. размер ХЛ и 1 бр. Размер М - НЯМА ДА ПОЛУЧИ;Цветомир Цонев - 2бр тениски ХЛ размер (черна и бяла) - ЩЕ ПОЛУЧИ ЕДНА ЧЕРНА.Надявам се никой да не ми се разсърди!
Сега видях, моя грешка и заблуда