ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
винаги ми е била интересна темата за маслата и при автомобилите.Миналия сезон карах с bardhal 10w40.Заинтересува ме маслото Yamalube.В сайта обаче за TDM 900 ДАВАТ 20W50.Чудя се дали да не пробвам с него.Все пак е бавнооборотен двигател а и карам основно в жегата .Какво мислите колеги?
Автомобилната синтетика има живот 20К плюс.............. та защо сменявате на 6-7хил км ?
аз да ви предложа пък ENEOS ? тва е Таткото на YAMALUBE и си мисля че едно "ЕNEOS -15W50 GP4T Jaso MA2" ще ви е перфектното масло.......... и специална цена ще ви направя за хората от ТДМ групата
Сериозен съм Не съм правил полеви тест Точил съм масло на 20хил кмАвтомобила си го карам със синтетика на Тотал и сменям маслото на 20 к.И така около 5 години и около 120 К.BMW f 650 - синтетика / смяна на 10К И така 60 хил км ..Не съм научен изследовател просто съм ползвател ...
Quote from: kokoVmaxa on April 10, 2018, 09:22 аз да ви предложа пък ENEOS ? тва е Таткото на YAMALUBE и си мисля че едно "ЕNEOS -15W50 GP4T Jaso MA2" ще ви е перфектното масло.......... и специална цена ще ви направя за хората от ТДМ групатаКаква е офертата ?Юни мисля да сменям масло.