6та ГОДИШНА СРЕЩА ТДМ БЪЛГАРИЯ
Срещата се организира от Пловдивската група и ще се проведе в ханче Боаза от 1 до 3 Май 2015
http://www.elenskohanche.net/СРЕЩАТА Е ИЗЦЯЛО И САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ТДМ ! ! !Правилото не важи за Денислав и всички бивши собственици !
Договореното на зимната среща от всички присъстващи беше всяка група организираща да определя правилата, затова ви моля да се съобразите с това и да не настоявате бай Иван да си показва новият ТДМ...
Записванията започнаха на лични съобщения или на телефонът ми но нека това става след 18 часът.
0877554119
Уговорката с собствениците на хана е че до полунощ Диджеят е от тях а след това ние си го плащаме.
Басейнът по това време на годината вероятно няма да работи...
Можем да си внесем алкохол.
Ето и условията
2нощувки, 2 вечери - 72,00лв. на човек. (Закуските са включена в цената)
2 нощувки ,1 вечеря - 64,00лв. на човек (Закуските са включена в цената)
2 нощувки 48,00лв. на човек (Закуските са включена в цената)
Само 1 нощувка -24,00лв. на човек (Закуската е включена в цената)
Меню за вечерите:
1.Вариант
Аператив-0,050гр.,Безалкохолно-1 бр,Овчарска салата,Шпикован врат+картофено пюре,хляб-2филийки,Десерт и мезе от заведението!
2.Вариант
Аператив-0,050гр, Безалкохолно-1 бр, Шопска салата,Пилешко вретено +гъбен сос,Десерт и мезе от заведението!
По традиция знаете че се опитвам да оставя някакъв хубав спомен от всеки рожден ден.
Тази година това ще коства по 12 лева на всеки собственик.
Надявам се отново да ми се доверите за което аз ще ви се отплатя с нещо изключително...
Цялостният проект е непосилен за възможностите ми за това ще ви помоля по рвгиони да съберете парите и да ми ги зпратите за да съм готов навреме.
Ако някой не желае да има спомен от мероприятието, моля да ме уведоми за да го изключа от сметките.
За тези които пристигнат Петък вечер, Събота ще се организира карана из околноста.
Запишете се, и елате да превърнем и това събитие в невероятен спомен!