ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Стана ми малко странно от поста ти Веско ? Проблем ли има ако не всичка са супер-турбо-мега-активни, или пък просто не са активни ? То и в живота е така . има хора които по цял ден са на мах (пример - Ради и Павката са пружинки ) Нямат стигане . има и хора които не обичат да са в центъра на събитията, но се радват да са свидетели на случващото се. Личен МиРОГЛЕД . Пък и нали нямаме някаква норма да изпълняваме с форума ? Важното според мен е , когато някой има нужда от нещо , търси го и не го намира .... като попита да му се подава ръка. На мен лично форума ми харесва , полезен ми е. Благодарение на ТДМ БЪЛГАРиЯ се запознах с доста колеги-сродни души, все готини пичове. Научих доста неща за ТДМ, да не кажа всичко което знам за него (имам още мноооого да уча). Така , че това място няма как да не представлява интерес за хора които се интересуват живо от ТДМ. Наистина , не всички имат желанието и времето да зяпат форуми и да комуникират по този начин. Старата утвърдена формула << НА МАСА , НА ПО ЧАШКА или БУТиЛКА>> е къде къде за предпочитане Хубав ден и от мен и наздраве. БЛАГОДАРЯ Ви ЗА ВСиЧКО !!!
Ейййй големи мързели сте, ротния ще полудее от вас :-)
Явно трябва да направя половината теми видими само за регистрирани...
Колко много променя активноста една тема...Варненеца който търсех с лупа всеки ден, сега е редовен посетител като сърна пред хранилка.Палете нов пожар някъде...