ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: Лагери  (Read 31157 times)

Offline Тодор Карев

• Jr. Member
  • **
  • RevsYourHeart TDM900
Re: Лагери
« Reply #30 on: September 22, 2019, 17:46 »
Браво  ;)

Offline apollo11

• Hero Member
« Reply #31 on: August 16, 2020, 15:28 »
Само да вметна - в съботния ден смених лагерите на предно колело за има няма 10 мин...
Всичко коства 34лв(2 х лагери и 2 х семеринги)+ 2 бири(за мен и бащата)
П.с.
Мерси за размерите - спестиха ми време ;)

Offline Кънев

• Jr. Member
  • **
« Reply #32 on: July 27, 2025, 18:32 »
Здравейте, преди време започна да се чува едно чукане в предницата като минавам по дупките. Бързият преглед показа че централната гайка на горния трипътник се бе разхлабила до положение при което може да се завърти с ръка. Затегнах я и всичко си дойде на мястото. Обаче от известно време усещам едно леко причукване при извиване на кормилото на място, и пак същото причукване при движение по лош път, а ми предстои балканска обиколка ...
Работата отива като на "заминали" лагери на трипътника. Пробвах се да намеря но не намерих. Имам само номер на All Ball Racing които съм ползвал за други мотори но за TDM няма в БГ ... Номера е "PWSSK-S13-000"
Мотора е 5PS4 от 2004г.
Някой ако знае за друга надеждна марка която се продава у нас да праща линк, че работата е "на зор" имам 2 седмици до тръгването.

Online Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #33 on: July 28, 2025, 10:03 »
Здравейте, преди време започна да се чува едно чукане в предницата като минавам по дупките. Бързият преглед показа че централната гайка на горния трипътник се бе разхлабила до положение при което може да се завърти с ръка. Затегнах я и всичко си дойде на мястото. Обаче от известно време усещам едно леко причукване при извиване на кормилото на място, и пак същото причукване при движение по лош път, а ми предстои балканска обиколка ...
Работата отива като на "заминали" лагери на трипътника. Пробвах се да намеря но не намерих. Имам само номер на All Ball Racing които съм ползвал за други мотори но за TDM няма в БГ ... Номера е "PWSSK-S13-000"
Мотора е 5PS4 от 2004г.
Някой ако знае за друга надеждна марка която се продава у нас да праща линк, че работата е "на зор" имам 2 седмици до тръгването.

Офертата в Снабтех е все още валидна.
Звънни на Рашо 0878716714 и ще се разберете.

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal