ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Аз имам опит с Freedconn (около 4 години) по препоръка от тази тема. Сега излиза за около 150лв за 2 броя (погледнах че съм ги купувал за около 80лв, сериозна инфлация). Батерията държи около една седмица, при доста активни разговори, докато съм на мотора (над 50 на ден, такава ми е работа). Радко разбират, че съм на мотор, особенно ако съм със свален визьор. Недостатък е, че аз чувам слабо при скорост над 70км/ч. Но също може би зависи и от класа на каската.
На Agv-то съм с freedconn-a, а на Шуберта съм с оригиналният им комуникатор, който се прави от Сена и разликата е огромна. Сената освен, че е с огромна батерия 1050-1100 mah, има шумоподтискане и отсрещната страна не разбира, че съм на мотора, както и се чува при всякакви скорости.
Quote from: Kris_inc on April 16, 2024, 10:18На Agv-то съм с freedconn-a, а на Шуберта съм с оригиналният им комуникатор, който се прави от Сена и разликата е огромна. Сената освен, че е с огромна батерия 1050-1100 mah, има шумоподтискане и отсрещната страна не разбира, че съм на мотора, както и се чува при всякакви скорости.Аз лесно ще сложа на Е1-то една Сена, но после ще трябва да сложа още една поради липсата им на съвместмост с други, а тук момента с бюджета е важен, защото детето ще остане без пасъчник за двора
Скръндза, един пясъчник бе 20-30 лв...или ти си решил цвл бетонов възел да му направиш?!
Не баш, Хари беше вързал неговата сена към фредком-а Има generic profile, става
Аз минах на тези и съм много доволен https://www.aliexpress.com/item/32843601093.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.21.55d31802NotktiС каквото съм поискал да го свържа- свързва се без проблеми. Поддържа връзка с до 8 устройства, като там е малко по- сложно за настройване, но не е ядрена физика. Идва с два микрофона за full face и modular каски и е със стандартно micro usb, за да не ти пука, ако си забравиш кабела за зареждане или ако се скъса + връзването със слушалките и микрофона е на отделна букса и реално можеш да ги зареждаш в движение, ако си забравил преди това. Единствено управлението за музиката е с малко сбъркана логика, но се свиква. Поддържа гласови функции и връзка с гласов асистент Алекса, Кортана, Сири... която те кефи повече. Казвали са ми, че ме чуват по- добре, отколкото когато говоря по телефона. Дали ти ще чуваш добре, зависи колко ти е шумоизолирана каската и с колко над 100 км/ч караш. Ако съм пропуснал нещо- питай.
Това много зависи дали слушаш музика постоянно, говориш по телефона или си свързан с друго устройство. На T-com батерията я дават 400mAh, а на този е 900mAh. Значи около два пъти повече трябва да издържа