ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Quote from: Arcki on January 06, 2017, 18:59Списък има, календар... човека каза всичко е точно, ще видим.. куче влачи рейс, дира няма Значи при още следващият път като решим да правим нещо ново, което не сме правили до сега, ще го правиш ти, а пък ако си нямаш и никаква идея как се прави и колко усилия, нерви и загуба на лично време коства, това ще е идеално.Чудя се дали да благодаря на всички за оказаната помощ с предложения, идеи, снимки с хубава резолюция и т.н., но май ще пропусна.Мамка му, ако мислите, че е толкова лесно да знаете, че не е.Ще стане, скоро, и януари ще може да повиси на стените ви, може един ден да е, но ще повиси.
Списък има, календар... човека каза всичко е точно, ще видим.. куче влачи рейс, дира няма
Абе много докачлив си станал, май по коледа чувството ти за хумор много е препило или преяло
Ще помоля за спазване на добрият тон !
Райков, мнението ми относно календара:Като цяло ме кефи много, страхотен спомен е. :-) Не разбирам от дизайн, но годината 2017 изпъква пред страхотната машина и я оставя на заден план.Най-ме дразни обаче,от чисто практична гледна точка, че "главата" картона , за да се вижда всеки месец, ще трябва да се къса страницата на предходния месец. Знам че е отнело много лично време и труд за ОБЩАТА КАУЗА, затова не го приемай като критика а като мнение за следващия път :-P Биваше и дизайнера да напише някъде на всяка снимка -дата и място където е правена. (ще съм благодарен да напишеш у форума тази информация за да я попълня с химикал в/у спомена :-D Лично аз благодаря много за положения труд.