ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
Отстъпки в Снабтех - лагери и инструменти
Ходи си купи котешка тоалетна и я сложи в някакъв парцал !)
Quote from: apollo11 on January 14, 2019, 17:51Ходи си купи котешка тоалетна и я сложи в някакъв парцал !)Аз мога и влагоабсорбатор с таблетки да си взема ако искам, ама нещъ Към момента вентилацията в гаража е добра и нямам проблем. Въпросът е да се експериментира!Ако искаш мога да сложа и килограм сухари и те ще оберат влагата ако има такава п.с. Добре, май трябва да обясня по-добробно.Няка започна от там - някъде да се споменава, че имам влага в гаража?Да речем, че приложа тоз български трик с котешкия кенеф - взимам слагам го на пода, след някой друг ден аз или някой друг се спъва с него и всичко се различва. Добре, слагам го в торбичка. Добра, ама торбичката трябва да пропуска влага, да е от дишаща материя. Значи няма как да е обикновена найлонова торба от магазина. Т.е. трябва да правя такава. Добре, няма да правя торба щот сложно стана, ще си гледам в краката и няма да го бутам тоз кенеф. Или както каза простоще го сложа в някакъв парцал. След седмица или месец решавам, че се абсорбирало влагата. И кво изхвърлям го. Или ако съм инат мога да го изкарам на припек да се поизсуши. Ми зимата като няма припек. Тез зрънца колко са монолитни. Колко пъти ще издържат да ги бъркам, ровя и т.н. без да се разпаднат. И като се разпаднат кво - купувам нови. Или не, търся силиконови гранули, които са по стабилни. Хубаво, ама после като ги пресушавам няма ли да миришат. Добре, колко котешки кенеф ще може да засмуче 600гр. вода.Идеята е съвсем друга.Това е продукт, който е за многократна употреба. Няма консуматив. Отделно винаги може да го претеглиш след като вече се е напоил и след като го изсушиш във фурната. (без да ти се търкаля И нека напиши пак въпросите, които бях написал в поста по-горе:Някой има ли наблюдения? (върху продукта)И дали има такива, които искат да съберет от личен опит? (дали някой иска да си го купи, т.е. да поръчаме заедно)Така и не съм разбрал защо има мераклии да дават акъл без някой да им го иска. Явно има прилив, който трябва да отиде някъде!