ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Да видим сега ротния дали има грешка...160 е ширината на гумата, 60 е височината и в проценти от ширината ( 96 )При 170/60, височината става 102 ( разлика точно 6 мм )Дали ротния не е прав?Относно трапеца, редовно задните ми гуми завършват по този начин. Карам ги до последно и нямам никакви проблеми!
Аз съм закъсал за задна, ако някой има да избутам сезона...
След като покарах малко Pireli Scorpion STR 170/60/17 вместо 160/60/17 бих казал, че разлика от шираната на гумата не усещам.Самата гума ми харесва много.Дори в топлите ноемврийски дъждове се представя добре (но пък и аз не съм не я зоря много)Като минус освен цената, е че при скорости 50-90км/ч гумата е шумна като шума наподобява звука на кофти лагер.
Quote from: georgidobrich on November 15, 2023, 15:05След като покарах малко Pireli Scorpion STR 170/60/17 вместо 160/60/17 бих казал, че разлика от шираната на гумата не усещам.Самата гума ми харесва много.Дори в топлите ноемврийски дъждове се представя добре (но пък и аз не съм не я зоря много)Като минус освен цената, е че при скорости 50-90км/ч гумата е шумна като шума наподобява звука на кофти лагер.Бай японец го е измислил отдавна, не знам защо слагате различни размери. Можеше да боднеш една PIRELLI MT 60 RS която се предлага с размер подходящ и да не се чудиш какво ти вие.Въпреки, че с подобен тип гуми, няма как мотора да е тих и да не шумят гумите.