ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: Кой със какви гуми е оборудвал своя TDM(марка)  (Read 81162 times)

Offline pavelboev

• Jr. Member
  • **
Гумите на склад в Бг са от едри поръчки..тия от склада зад граница са индивидуални поръчки/липса на размври в Бг
П.с.
Моите са метцелер, ма са правени в Китай.. преди да разбера това, повече ги натисках; вече като знам,пак ги натискам,щото досега не са ме подвели(освен на сняг)  ;D
Според мен е редно тия от метзелер да ти подарят един комплект от тая реклама къде им правиш в тоя пост :D

Offline apollo11

• Hero Member
А де..няма ги върна ;)

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000
Истината е, че малко прекаляваме с изборът на гуми и виждам, че повечето от нас карат с топ моделите в спорт туринг сегмента, а там всички модели се представят отлично и просто всеки прави своят субективен избор. в бюджетният клас може да има разлики, но в топ сегмента всичко е ок.

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Истината е, че малко прекаляваме с изборът на гуми и виждам, че повечето от нас карат с топ моделите в спорт туринг сегмента, а там всички модели се представят отлично и просто всеки прави своят субективен избор. в бюджетният клас може да има разлики, но в топ сегмента всичко е ок.
Много точно казано, ако минеш някой четвъртък имаш бира от мен  ;)

Offline georgidobrich

• Hero Member
  • TDM 900 2006
Преди време когато си купувах първите гуми за мотор - също много избирах. Тогава ми казаха че много малко хора падат с моторите си заради лоши гуми, включително и на пистата

Ради, с това изказване имам ли аз бира ? :)
TDM 900 2006

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000

И това ще се случи, но на нова работа и с куче е по-сложно :)

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member

И това ще се случи, но на нова работа и с куче е по-сложно :)
Доведи и кучето в двора. Па и некоя колежка може, все ще се намери някой да и обърне внимание  ;D ;D ;D

Offline Vlaad

• Administrator
  • Sr. Member
След като разбрахме, кой какви гуми предпочита, я кажете от къде си ги купувате?
Някой поръчвал ли е от gumi7?
Харесал съм си от там един комплект Мецелер, но като не знам с какъв ДОТ ще дойдат, се чудя и за други варианти.

Offline georgidobrich

• Hero Member
  • TDM 900 2006
Аз заръчвам от Ади 95 ( в София), щото са ми близо до работата. Там изрично питам за ДОТ-а
TDM 900 2006

Offline pavelboev

• Jr. Member
  • **
След като разбрахме, кой какви гуми предпочита, я кажете от къде си ги купувате?
Харесал съм си от там един комплект Мецелер, но като не знам с какъв ДОТ ще дойдат, се чудя и за други варианти.
Звънни в гуми7 и ще ти кажат. Аз питах и ми казаха за тези които съм избрал,но те са на склад в БГ. За тези които са от вън ,обаче знаят единствено ,че не са по стари от 18 месеца.

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000

Аз си поръчвам гуми за мотора само от там и никога не са ми пристигали гуми с дот над 12 месеца.

Offline Vlaad

• Administrator
  • Sr. Member
Много различни мнения чета за тях. Един казва, че чакал гумите 1 месец- друг, че са дошли за 3 дни.
Някой беше и писал, че са му докарали с дот на повече от 3 години...

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000
Като са толкова стари просто не ги приемаш от куриера. Гуми има на 100 места, но се купуват от едни и същи немски складове. Не зная дали Ади 95 поддържат големи наличности, в Далко имат доста гуми на склад, но с предните е по-тегаво, защото всички генерации на TDM са с по-криви размери на предната гума. Задни има на всякъде.

Offline apollo11

• Hero Member
Много различни мнения чета за тях. Един казва, че чакал гумите 1 месец- друг, че са дошли за 3 дни.
Някой беше и писал, че са му докарали с дот на повече от 3 години...
Значи,пускаш заявката за гумите които си ибрал и иРично казваш че потвърждассш след инфо за ДОТ-а..
Тоя дето е взел гуми на 3г.,нещо лъже! Когато гумата е с по-стср дот, изрично е упоменато откога са и цената опредешено е поне с 30-40%надоле
П.с.
Кий метцелер си харесал?

Offline Vlaad

• Administrator
  • Sr. Member
Lasertec, ама май на Pirelli Angel GT, ще се спра.

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal