ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Гумите на склад в Бг са от едри поръчки..тия от склада зад граница са индивидуални поръчки/липса на размври в БгП.с.Моите са метцелер, ма са правени в Китай.. преди да разбера това, повече ги натисках; вече като знам,пак ги натискам,щото досега не са ме подвели(освен на сняг)
Истината е, че малко прекаляваме с изборът на гуми и виждам, че повечето от нас карат с топ моделите в спорт туринг сегмента, а там всички модели се представят отлично и просто всеки прави своят субективен избор. в бюджетният клас може да има разлики, но в топ сегмента всичко е ок.
Quote from: Kris_inc on March 21, 2019, 08:00Истината е, че малко прекаляваме с изборът на гуми и виждам, че повечето от нас карат с топ моделите в спорт туринг сегмента, а там всички модели се представят отлично и просто всеки прави своят субективен избор. в бюджетният клас може да има разлики, но в топ сегмента всичко е ок.Много точно казано, ако минеш някой четвъртък имаш бира от мен
Quote from: Ради Райков on March 21, 2019, 12:22Quote from: Kris_inc on March 21, 2019, 08:00Истината е, че малко прекаляваме с изборът на гуми и виждам, че повечето от нас карат с топ моделите в спорт туринг сегмента, а там всички модели се представят отлично и просто всеки прави своят субективен избор. в бюджетният клас може да има разлики, но в топ сегмента всичко е ок.Много точно казано, ако минеш някой четвъртък имаш бира от мен И това ще се случи, но на нова работа и с куче е по-сложно
След като разбрахме, кой какви гуми предпочита, я кажете от къде си ги купувате?Някой поръчвал ли е от gumi7?Харесал съм си от там един комплект Мецелер, но като не знам с какъв ДОТ ще дойдат, се чудя и за други варианти.
Много различни мнения чета за тях. Един казва, че чакал гумите 1 месец- друг, че са дошли за 3 дни.Някой беше и писал, че са му докарали с дот на повече от 3 години...