ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: Данъци,такси,ГО и други административни разходи за ТДМ  (Read 34302 times)

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Да ама от Ямаха мисля няма да се навият и да дадат бележка с Евро3 и нагоре...но не пречи да се опита.
Навиват се  ;)

Offline georgidobrich

• Hero Member
  • TDM 900 2006
50 лв на година не ме бъркат! Но предпочитам да съм маймуна, когато пия 2 ракии...!!!
TDM 900 2006

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000
Не е въпросът в 50-те кинта, принципен е! Правят се на ощипани и са супер некомпетентни и затова не заслужават тези пари.

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Кво евро кви пет лева, в сервизната книжка си го пише - ауспух с вграден катализатор. Аман от некадърни и мързеливи чиновници. И не вижда причина от ямаха да не ти дават бележка, че модела ти е с катализатор
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline Kris_inc

• Sr. Member
  • Kawasaki Versys 1000
Бележката Ямаха си я дават. Изключително любезни и услужливи са. Въпросът е, че трябва да се попълни полето в декларацията за катализатор, но не отговарящо на Евро 3, 4, 5.

Offline georgidobrich

• Hero Member
  • TDM 900 2006
Преди време ми беше излязъл данъка зa мотора - 118лв с 5% намаление включено в цената (в epay.bg)
Всички в София с мотор като моят,плащат около 70лв
Реших да ходя в общината да видя що така.....
....ходих.....
....поговорихме цъкаха нещо в програмата...промяна няма, викам си ще плащам....
Цъкам си го през epay.bg - нали е 21 век дори и в наше село и аха аха да платя....викам си - я да пусна жалба
...пуснах....
прехвърлиха ме към друг отдел
пуснах нова жалба....чаках месец.....няма отговор.....
пуснах втора жалба....пак месец и нещо - нищо :)

Вчера пуснах 3та жалба, жаля се че нямам отговор на другите 2 жалби вече втори месец!!!
Препратиха ме към друг отдел
пуснах и там жалба (всичко това онлайн разбира се.....)
и преди малко си викам - абе я да мина през easypay (не е epay.bg) да си платя поне 1/2 от данъка, че поне да не плащам лихви (че като ги знамм...нищо че спориш ....лихвите си вървят)
отивам в easypay и о чудо - искат ми околло 70 лв колкото на другите....
мисля че това е моята малка победа или просто някой (easypay или epay) нещо се е объркал
проверих си акаунта в общинският сайт за жалби - няма отговор от общината
Както и да е.....остава да е вярно че съм таксуван като другите...
моята малка победа.... :) или нечия грешка...няма значение..важното е това е все пак моята мааалка победа

София, район Витоша TDM900 75лв
TDM 900 2006

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Бележката Ямаха си я дават. Изключително любезни и услужливи са. Въпросът е, че трябва да се попълни полето в декларацията за катализатор, но не отговарящо на Евро 3, 4, 5.
На моята бележка от Мотодинамикс пишеше Евро 3  ;D
Ама им заби системата и не дочакаха отговор от не знам си къде за потвърждение и ми повярваха  ;)
Та в Слатина е регната 900ка с Евро3 и 59 лв данък.

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
При всяка регистрация натискайте за отстъпката по закон 40% данъчните ги мързи и никога не казват какво предлага закона. Ако не си се ровил сам си те ебат както си искат.
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline fena

• Full Member
  • TDM 900
Предстои ми да си правя гражданска отговорност! Миналата седмица я гледах, че ще ми струва 69 лв. в Армеец а сега я поглеждам 99.51 лв  :o  Но има някаква друга компания където я предлагат за 91 лв. Та да не се чудите ако и на някой от вас му предстой същото. Няма да се изненадам от догодина да ни лъзнат и едни винетки майка им и нещастници...

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Fen-чеее, не гледай само цената,  и какво включва. В моята гражданска имам и репатриране до 150км и асистанс на пътя и още нещо но не помня.

Offline ivobivo

• Full Member
  • Мотор - GSX 750F и вече бивш TDM 900A
Райков, къде ти е ГО-то, че това с репатрирането го чувам за първи път!?!
КАСКА оставена на пътя означава  "СПИРАЙ и ПОМАГАЙ"

Мотоциклета е най-безпощадното превозно средство.

Offline Ради Райков

• Administrator
  • Hero Member
Евроинс, ама за подробности трябва да си питам застрахователката :)

Offline apollo11

• Hero Member
ама трябва да си питам застрахователката :)
питай за двама !  ;D

Offline Dichetoadvrider

• Jr. Member
  • **
  • ямахаянемаха TDM 850
Миналата година 2016 платих за 12 м.ГО 67.лв за мотоциклет над 750 кубика сега е над 100 лв. как за 1 г. е скочила ГО няма отговор? :(

Offline Едо

• Full Member
Ами след като вече може да си правим застраховка за по- малък период от една година ,по този начин компенсират.Банки и застрахователи никога не са губещи.

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal