ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.
10-ти рожден ден
Утре, 15ти, слюдите са при менМоля, всеки който не от София, да се свърже с мен за адрес на доставка
Quote from: apollo11 on October 14, 2021, 16:33Утре, 15ти, слюдите са при менМоля, всеки който не от София, да се свърже с мен за адрес на доставкаЕкстра. А тези, които са от София?
Quote from: Vlaad on October 15, 2021, 08:19Quote from: apollo11 on October 14, 2021, 16:33Утре, 15ти, слюдите са при менМоля, всеки който не от София, да се свърже с мен за адрес на доставкаЕкстра. А тези, които са от София? Може веднага,оти следобеда изчезвам...Ако не, след неделя
Абе .ся се прибирам по-рано и кат' си сипя ена ракийка, найш ли как ме мързи да бия път до изБата?П.с.Може тоя четвъртък да дойда за да дам слюдите на Влад и Павел ...Пък те мое почерпят по бира
Quote from: apollo11 on October 15, 2021, 19:34Абе .ся се прибирам по-рано и кат' си сипя ена ракийка, найш ли как ме мързи да бия път до изБата?П.с.Може тоя четвъртък да дойда за да дам слюдите на Влад и Павел ...Пък те мое почерпят по бира Ще дойда в ЧетвъртъкИ ще почерпя.
Райчоооо ...щ+Щ