ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: Мечти за бъдещето, или можем ли да поставяме рекорди  (Read 5381 times)

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
За рекорд и аз не му виждам смисъла, да не мислите, че е кой знае кво, страшна тъпотия беше в чехия. Но пък голяма интернационлна сбирка за юбилея ... това ме радва много :)
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline Веселин Куршумов (Ротко)

• 0877554119
  • Administrator
  • Hero Member
  • Не са ми нужни 235 причини, за да избера TDM...
Павката, тъпотия но ти отиде доброволно на нея...
Никой не е казал че ще се получи, но макар и да говорите така сега, съм сигурен че ако се случи настроението у вас ще е друго !
Ако ли пък не, все пак е 10 годишнина.
TDM is my lifestyle, my destiny, my religion ...

Offline Adler9

• Sr. Member
2010 г..... какво ли ще е съотношението TDM OWNERS -TDM VIP???

Offline Judas_Priest

• Sr. Member
Нормално да има повече ТДМ VIP-ове в напредване на "възрастта" на ТДМ България, но е видно, че присъединилите се от тогава насам са мноооого повече от VIP-овете. Ако можеше и тях га ги (да се) броим, щеше да е още по добре :-)
Съгласен, съм, че в Европа има повече мотори и хората карат повече (като цяло). Но на балканите такова нещо не е правено и може да има мераклии, които да искат да вземат участие, не само заради идеята, а и заради повода за туризъм! Както ние миналата година - не беше ясно какво ще стане с рекорда, но беше ясно, че ще видим интертесни неща по пътя. Освен това нека не забравяме, че през 2019 година Пловдив е Европейска столица на културата, и покрай това доста хора ще имат повод да помислят за туризъм под различни форми до България. И може да има такива, които да съчетаят посещние на града ни с посещението на опита за рекорд на юбилейната ни сбирка! Сигурен съм, че ще бъде голямо предизвикателство за Весо да организира нещо подобно, особено по начина по който го прави той - подробно и с грижа за всички. Но ако се прави такова нещо с удоволствие бих му ударил едно рамо!

Offline Павката

• Hero Member
  • Yamaha TDM900
Павката, тъпотия но ти отиде доброволно на нея...

Така е, но не ми беша тя първата цел на пътуването, а Прага :)
И както Радо предполагам ти е разказал, самата сбирка за рекорда беше ... ми нищо не беше, просто се събрахме на един площад и висяхме три часа.
Това си го правим на всяка наша сбирка и е по-весело :)
Просто споделям мнение, не ме разбирай погрешно.

Ако искаме да си направим хубав юбилей, по-скоро да съберем едни хубави пари и наистина да си спретнем организиран купон с много гости от съседните страни.
« Last Edit: August 24, 2017, 19:34 by Arcki »
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline Judas_Priest

• Sr. Member
Ако не правим купон трябва и музика на живо да има. Ако е така, да звънкам и да резервирам групи от сега :-)

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal