Понеже си залепих напуканите пластмаси сам, колкото да не са разпарчосани, в някакъв момент ще се наложи да ги изшлайфам, да ги китосам по цепнатините и да ги боядисам наново. (Разбърках епоксидна смола и полях всички пукнатини като ги стегнах със свински опашки, използвайки гнездата за болтовете. Не съм правил арматура от мрежа и не съм разтопявал).
В някакъв момент ще сваля всичко пластмасово (на задните пластмаси, дето са на опашката, са им счупени ушите за закрепване) и ще го занеса на броняджии или ще поровя из форумите къде курдисват добре пластмаси - посъветваха ме да ги занеса при броняджиите на Симеоновско шосе в София, точно преди отбивката за Околовръстното.
Покрай всичко това ми хрумна нещо - като сменям лепенките, да си направя логото ни от
светлоотразително фолио.
Малко циганийка ще стане, но в тъмното ще се забелязва по-добре моторът. Не съм си играл да го изчисля колко ще струва.
Първоначално ми хрумна да се постави върху рамата, но там са ти краката и ще го скриват.
Какво ще кажете? Светльо беше сложил на куфара и на ветробраните светлоотразителни ленти и ми хареса много идеята за по-добра видимост. Мислел съм си и за онези ленти, които се слагат на гумите, но те ми се струват твърде кичозни. Предполагам, че и вие сте мислили някакви такива неща и ми е интересно до какви изводи сте стигнали?