Официално от днес, Бялата Перла (Свирчо) си има нов дом. На където и да тръгне от него все ще му е добре - Стара Планина
Юли със здраве и безаварийни километри. И да не забравиш, обещал си на първата сбирка задължително присъствие
Да! От днес вече потвърждаваме официално слуховете, които витаеха ))
Благодаря ти, Павка! Бъди жив и здрав, и поне милион безаварийни километри на две колела!
За сбирката живи и здрави ще се постараем, пък се надявам и не само на следващата
Благодаря за коректността и доверието. Продължавам да твърдя, че все още се срещат хора, за които думата и стисната ръка означават доверие, уважение и коректност.
Здравейте момчета!
Изтупвам, темата от прахта, след като повече от година с голямо нежелание обмислям Бялата Перла (Свирчо) да си намери нов собственик, който освен да го държи на завет и топличко и да го изкарва често на чист въздух
))
Един мотор иска каране и ще се чувства по-добре, ако не седи през повечето време в гаража. Много си го харесвам, но това е мотор, който да му се качиш и да изчезнеш поне за цял ден, а още по-добре за повече. А за да изчезнем на някъде ми трябва и кош към TDM-а
))
На практика се получава, че мога най-много мога да му отделя време някъде наоколо да го раздвижа или из града, а този мотор не е правен за това. А миналата година му минах само 50км... Затова и пиша тези редове.
По-състоянието на мотора... Не се различава от това, което съм го взел понеже не съм му минал повече от 1500км. Обул съм го с Dunlop, които са на 500-600км, сложил съм ойлер, сменени накладки, жило съдединител, лагери задна главина, взел съм и по-висока слюда, оргиналната също я пазя, сложил съм удължители на огледалата, за по-добра видимост, зарядно за акумулатора, което поддържа акумулатора и не изисква демонтаж на акумулатора,поне затова се сещам.
А сега кусурите: миналата година забравих за един месец да включва зарядното и сега е за акумулатор, ще му взема, като се появи нов собственик (иначе не виждам смисъл засега); карбураторите са за профилактика поради некаране, разбира се и маслото заради време, иначе е на 1000км.
Не съм пускал обява никъде, защото от сантимент бих искал да остане тук във форума.
Телефон за връзка: 0887 758 991, Юлий
Обадете ми се, ако имате желание за TDM 4TX.
Прилагам и снимки, но те са като го взех, така че поне гумите на снимката не приличат на нови
)) Даже може и Павката да ги е правил тези снимки.