YAMAHA TDM БЪЛГАРИЯ > Мероприятия

15 години ТДМ България или Yamaha TDM World Record Day

(1/5) > >>

Веселин Куршумов (Ротко):
Да, изминаха цели 15 години, почти.

В началото бе едно плахо познанство, което после прерасна в стотици хиляди постове в един мото форум. На първата среща бяхме малцина, а на последък вече се нуждаем от калкулатор за да се преброим... ТДМ България постави началото на едни по-различни взаимоотношения между хората, началото на друг вид мото култура у нас. През годините ние се свързахме и поддържаме контакт с почти всички ТДМ групи в Европа и по света. Големите приятелства не закъсняха! ТДМ Гърция, ТДМ Румъния, ТДМ Турция, ТДМ Чехия, ТДМ Сърбия, ТДМ Унгария с които ни свързват много споделени моменти и срещи. Не по-малко важни са и контактите ни с ТДМ Италия и ТДМ Полша, както и колеги от ТДМ Германия, ТДМ Австрия, ТДМ Швейцария а от скоро и ТДМ Испания, както и приятелите ни от други ТДМ клубове по света.Най-далечни се оказват момчетата от Бразилия, Япония и Австралия  8) .
 Единственото което не успяхме да направим за тези години, е как да подредим моторите си когато спираме  ;D . Нищо от това което се случи за тези години обяче нямаше да е същото, ако някой от вас не бе посегнал към ТДМ ! Машината е много важна част от всичко случващо се, но уникалните и собственици са завършекът който прави ТДМ магията възможна!

 За нас е чест и удоволствие да Ви поканим на 15 рожден ден на Ямаха ТДМ България! Срещата ще се проведе в периода 10-12 Май 2024 година, като наш домакин за пореден път ще бъде хотел Мурите близо до град Разлог. Тази среща ще бъде не само наш празник, а и на всички собственици на ТДМ по света! Със заявки от над 10 държави и голям интерес в България, това мероприятие може да се превърне в най-голямата сбирка на собственици и фенове на ТДМ правена изобщо някога! Програмата за 3те дни ще разберете на място, като основното събитие в събота на 11.05.2024 г. от 11 до 15 часа, ще бъде подреждането и преброяването на мотоциклетите.

 Има договорени преференциални цени за нощувка, обяд и вечера в хотела https://murite.bg/ . От Вас се изисква само да се свържете с персонала му, от него ще научите  цените и ще прецените какъв вид резервация ще си направите и заплатите предварително на:

e-mail - marketing@murite.bg
РЕЦЕПЦИЯ - +359 884 483 339

В момента подготвяме и нещо за спомен което ще можете да си поръчате. Когато имаме готовност ще ви разкажем и за него.

Информация за всичко свързано с нашия празник, можете да намерите на фейсбук страницата ни:
https://www.facebook.com/search/top?q=yamaha%20tdm%20bulgaria, на страницата за деня на рекорда: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092303355692 и в нашия форум: https://tdm-bg.org/forum/ .

ТДМ България е нещо което не може лесно да се опише с думи. Хубавото обаче, че всеки един от вас знае за какво говорим. Надяваме се да успеете да намерите малко време, и да помогнете да направим и този празник незабравим както всеки път. Обадете се на приятелите си, спрете някой непознат ТДМ на пътя и накрая елате на 11 Май за да подредим машините една до друга и да им дадем заслуженото място в историята на мотоциклетите.

Веселин Куршумов (Ротко):
Испанец е най-нетърпеливия ТДМ фен, който вече е запазил и платил за престоя си в хотела.
Колегата искаше да дойде миналата година за нашия празник в Габрово, но веднага се съгласи да отложи щом му подшушнах какво престои за 2024. От тогава всеки месец разпитва и пита кога може да се запише...

Кънев:
Освен хотел, ще има ли къмпинг за палаткаджиите /като мен :) /

Веселин Куршумов (Ротко):
Няма опция за опъване на палатка около хотела, но през годината обещавам да направим поне 1 такава среща в дивото.

ivobivo:
Някой ако има 2 бр. TDM-а и не може да закара и двата за рекорда мога да се кандидатирам за шофьор... сериозен съм и ще си платя всички разноски ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version