YAMAHA TDM БЪЛГАРИЯ > Пътеписи

Пловдив-Сусам-Дъждовница-Ненково-Комунига-Пловдив

(1/2) > >>

Веселин Куршумов (Ротко):
Да разкажа малко за трасето след като вече го проверихме.
Както обичам да казвам, то няма да се хареса на хора които ценят много високите скорости и харесват равните пътни участъци.

Веселин Куршумов (Ротко):
Ако обаче си падате по-авантюристична натура, то ТДМ ще ви покаже че е направен да се движи по такива пътища.
До Горски извор пътят е скучен и прав. След отбивката към Баните обаче, картината в страни се променя, а трасето е перфектно дори ако обичате да навивате газта.

Веселин Куршумов (Ротко):
От Караманци се отбиваме и нещата рязко се променят. Пътят става 2 пъти по-тесен, на места вече има пясък с който трябва да се внимава. Започва и появата на добитък край пътя, а покрай селските къщи дори ви се струва че настилката под вас изчезва. Красотата обаче около вас е поразителна. Емоцията да се движите в група и трасето да е само ваше уникална!

Веселин Куршумов (Ротко):
Малко по-късно се излиза на главният път от Асеновград за Кърджали. После се включвате в по-големият път от Хасково. Следващото село е Черноочене, а от там тръгва отбивката за Дъждовница която е една от основните цели за деня. Тук картината е същата, красота и един различен свят. Есента добавя всичките си нюанси и ни помага да се радваме на красотата и докато проучваме бавно новото трасе. 

Веселин Куршумов (Ротко):
От Дъждовница започва познатото до съвършенство и любимо мое място за каране.
Пътят се вие в началото покрай язовир Кърджали, а после продължава да лъкатуши и край река Боровица която го захранва. Почти никакво движение, освен малкото местни или онези които са решили да посетят пещера Утробата. Тук също трябва да се внимава за крави покрай пътя, да не говорим че по трасето често има следи оставени от тях 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version