YAMAHA TDM БЪЛГАРИЯ > Сътворено от ТДМ България

Как да се разпознаем - БАДЖ

(1/6) > >>

Adler9:
Колеги, отварям нова тема по въпроса макар , че писахме някъде за изработване на БАДЖ или каквото и да било за да се разпознаваме на срещите. Не успях да намеря къде дискутирахме , затова ако администратора прецени нека премести темата на друго място.
Просто не сме решили дали ще има нещо което да ни идентифицира. За мен идеята на ПАВКАТА с баджовете е най-евтина , лесна за изпълнение и удобна. Ще го осъществим ли (т.е. някой ще се наеме ли да го направи  ;D )
Найс уикенд  8)

Стефан Делчев:
Имам човек, който прави бродерии, гърбове на клубове и други неща. Дайте идея как да изглежда и колко да е голям баджа, и ще говоря с него за цена. Това е нашия гръб, проекта и изработката са ногово дело.

Павката:
Ето два варианта на баджовете, предполагам кой ще изберете, но може да се комбинира и от двата да се направи, тука с тъпия пейнт не става.
Имената се пишат на място с маркер.
http://roel-98.com/badzh-s-igla-i-schipka-mapi-86x54mm утре ще отида мисля, че за 100 бройки ще има и отстъпка.

Павката:

--- Quote from: stefangdelchev on March 14, 2015, 10:48 ---Имам човек, който прави бродерии, гърбове на клубове и други неща. Дайте идея как да изглежда и колко да е голям баджа, и ще говоря с него за цена. Това е нашия гръб, проекта и изработката са ногово дело.

--- End quote ---
Стефчо, мисля че ти имаш предвид емблеми, а не баджове :)

Веселин Куршумов (Ротко):
Сз съм за, каквото и да решите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version