ТДМ България държи новият рекорд за най-много Yamaha TDM на едно място.

Author Topic: ТДМ България - есенна среща - Рибарица 2015  (Read 32768 times)

Offline iiccoo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
Първо да се извиня ако засегна някой, въпреки, че не познавам никого от вас, въпреки, че нямах възможност да присъствам на срещата все пак имам някакво мение по въпроса.
Може да греша, но може и да съм прав, кой може да каже...

До колкото разбирам набедените хора са едни от най-активните тук (още не ви познавам макар и във форума). Виждам, че са инициативни и че участват активно в подготовката. Координирането на толкова хора, търсенето на едекватно място за спане и купон, преговаряне за по-ниски цени, уреждане на меню, музика и дори диджействане - според мен най-малкото уважение трябва към тези хора направили си труда и отделили от личното си време за всички вас (нас). Все пак никой от тях не е нито туроператор, нито диджей, нито взима пари за цялата работа, а го прави с желание и от любов към мотоциклетизма и всичко свързано с него.
Сигурен съм, че в някой моменти и по определени въпроси не всеки е бил съгласен или доволен, но двама души (напр. мъж и жена) не могат да си угодят винаги, какво ли остава за 40-50 души.
Трябва да сме по-толерантни  ;)

Offline Павката

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 865
  • Yamaha TDM900
Ротен, Ради каза че е платено съобщение ;)

За активността отдавна имаше тема, вярно е че няколко души сме най-активни, но не сме виновни че другите само четат и нищо не пишат. Ако успеете да ги накарате да пишат, повярвайте ще сме много щастливи всички.

Хаос в музиката - моля ви обяснете ми какво имате предвид, и как си представяте музиката на едно такова събитие, като всеки иска да си чуе неговата песен. Ако е била много силна, никой няма да ви изяде ако дойде и кажете, намалете малко не може да си говорим. Аз също не съм фен на силната музика, факт е че там където беше компютъра зад всички възможни колони, силата не се усеща, извинявам се ако съм прекалил в събота.

Анкета с да или не е безсмислена, ето тук след срещата е мястото всеки да сподели кое какво как. И все пак само човек, който се е сблъсквал с такава организация би могъл да прецени правилно дали е добре или не. Останалите просто идват на готово. Весо го каза по-рано всеки трябва да направи компромис, всеки път има за какво да мрънка някой от нас, но не го прави. Може просто да вземем решение недоволните от някоя сбирка да организират следващата. Така предполагам, че ще се вдига летвата всеки път, не че сега не я вдигаме всеки път, и пак се съмнявам, че ще се получи някога перфектно.

Само да вметна за новите приятели, идея си нямате какви хаотични сбирки е имало, но въпреки всичко отново сме заедно на следващата. И оценките си ги пазете за вас, нито сме на изпит, нито на конкурс. Ако решите да ни плащате за определена дейност, тогава може и да ни оценявате, критикувате и т.н.

Опитваме се да се държим като нормални хора, няма да казвам какво ми коства да бъда и падар на сбирката, никой не си дава сметка, но в един момент алкохола си казва думата. Въпреки всичко няма място, на което да не са останали доволни и приятно изненадани от нас.

...писна ми да пиша айде ;)
TDM - Turn the Dreams to Memories ! ! !

Offline STAN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Здравейте на всички Колеги с ТДМ-и !!!  Тъй като за мен беше Първа среща с групата,мисля че тук е мястото да Благодаря на Всички за топлото посрещане и уважение което получих. Благодаря и на организаторите, които се постараха да отделят време на всеки и за самата организация на мероприятието.По отношение на спора за организацията и оценките на мероприятието лично аз останах доволен. Искам да кажа,че аз много добре знам какво е да си организатор на група хора,и знам че винаги ще има доволни и недоволни - такъв е живота,затова хората сме различни- мислим и виждаме по различен начин нещата. Това е от мен,Благодаря Ви още веднъж и до нови срещи !!!

Offline jivanyamaha

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
Много ни хареса сбирката. Всичко беше тип-топ. И макар, че и аз като член на софийската група - който трябваше да свърши нещо като един от организаторите - просто не можах да хвана ръка, благодарение на перфектната организация на момчетата. Озвучението беше на ниво, храната, стаите - също! А , любезния персонал просто ни изуми!!! Поздрави!

 

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal